Liittymätarjoukset maaliskuu 2021 – Löydä parhaat salaiset ja avoimet liittymätarjoukset

Koska Suomessa on liittymiä jo noin 2 jokaista asukasta kohden, niin on operaattoreiden vaikea kasvaa pelkästään myymällä puhelinliittymiä ihmisille, joilla semmoista ei ole. Sen sijaan operaattorit voivat kasvaa ennen kaikkea sitä kautta, että ne saavat tarjouksilla houkuteltua asiakkaita toisilta operaattoreilta. Tuo on tietysti suomalaisten ihmisten näkökulmasta hyvä asia, sillä se mahdollista sen, että oikeastaan jatkuvasti on saatavilla hyviä liittymätarjouksia.

On olemassa kahdenlaisia liittymätarjouksia. Sellaisia, joita tarjotaan varsin avoimesti kaikille sekä salaisia liittymätarjouksia. Salaisia tarjouksia näyttävät hyödyntävän ainakin DNA, Elisa ja Telia. Noilta kaikilta kolmelta löytyy myös avoimia liittymätarjouksia.

Pääset tarkastelemaan mahdollisia salaisia liittymätarjouksia alla olevien linkkien kautta ja sitten sen jälkeen löytyy tietoa parhaista avoimista liittymätarjouksista. Salaisten DNA:n ja Elisan liittymätarjouksien näkeminen vaatii sen, että antaa operaattorille puhelinnumeron.

Katso maaliskuun 2021 salaiset liittymätarjoukset:

Loistavat avoimet liittymätarjoukset maaliskuu 2021

Tätä kirjoittaessa seuraavat ovat parhaat suoraan tämän sivun avulla tarjolla olevat liittymätarjoukset:

  • Telia Rajaton 150m, normaalisti 29,90€/kk, tämän sivuston avulla 19,90€/kk/12kk.
  • DNA 4G Rajaton 10 mbit/s, tavallinen hinta 26,90€/kk, normaali tarjoushinta 24,90€/kk/12kk ja tämän sivun kautta 19,90€/kk/12kk.
  • Telia Rajaton 5G, 300m, normaalisti 34,90€/kk, tätä kirjoittaessa täältä 29,90€/kk/24kk.

Muista myös Moi: Vaikka Moi Mobiili ei näyttäisi tarjoavan erikoistarjouksia, niin on se normaalihintojensa ansiosta usein oikein hyvä valinta hyvän hinta-laatusuhteen liittymää etsiville. Tsekkaa Moin tarjonta.

Miten yleensä saa tietoonsa parhaat liittymätarjoukset?

Kuten toivottavasti ylempää voi huomata, niin tämän sivun avulla voi löytää vähintäänkin erittäin hyviä liittymätarjouksia. Toinen tapa saada mahdollisuus hyödyntää erittäin hyviä liittymätarjouksia vaikuttaa olevan se, että on operaattorin postituslistalla, mutta ei sillä hetkellä kyseisen operaattorin asiakas.

Omalla kohdallani saan esimerkiksi jatkuvasti Elisalta hyviä tarjouksia, vaikka olenkin Soneran asiakas. Käytännön tuoreena esimerkkinä tuosta voi mainita vasta tulleen tekstiviestin, jossa tarjottiin normaalisti noin 30€/kk maksavaa liittymää 24 kuukauden ajaksi 10 euron alennuksella per kuukausi, eli tuon alennuksen kautta olisi tullut säästöjä 240 euroa. Sitten vielä tuohon päälle Elisa tarjosi 50 euron S-lahjakorttia. Eli yhteensä tarjouksen mahdollinen hyöty oli 290 euroa.

Edellä on mainittu kaksi tapaa löytää/saada hyviä liittymätarjouksia, eli tämä sivu ja postituslistat. Lisäksi vielä yksi mahdollinen tapa on se, että vaihtaa liittymää operaattorilta toiselle ja sitten odottaa yhteydenottoa entiseltä operaattorilta. Itse esimerkiksi olin hiljattain jo vaihtanut Soneralta pois, kun sieltä otettiin yhteyttä niin hyvän tarjouksen kanssa, että totesin parhaaksi vaihtoehdoksi operaattorin vaihtamisen perumisen.

Toki realistisesti ottaen on ehkä hyvä välttää operaattorin vaihtoa ihan vaan sen takia, että yrittää kalastella parempaa tarjousta aiemmalta operaattorilta. Voihan varmaan niinkin tapahtua, että tarjousta ei jostain syystä kuulu.

Hyödyllistä muistaa: alennusprosentti tai edes euromääräinen alennus ei kerro kaikkea.

Operaattoreilla näyttäisi olevan hieman eri tapoja lähestyä liittymien normaalia hinnoittelua sekä alennuskampanjoita. Toisessa ääripäässä on Moi, jonka liittymät vaikuttavat olevan jo valmiiksi halpoja, eikä se tuon myötä näytä tarjoavan ollenkaan erikoistarjouksia. Sitten toisaalta taas ainakin Elisan liittymät vaikuttavat olevan keskimääräistä kalliimpia, mutta se taas sitten tarjoaa isoja alennuksia.

Tuosta edellä kuvatusta johtuen on ennen liittymätarjoukseen tarttumista hyvä varmistaa se, että saisiko jostakin toisaalta yhtä hyvän liittymän vähintäänkin yhtä edullisesti ihan vaan sen halvan normaalihinnan myötä. Tuota kyseistä varmistamista varten voi kätevä apuväline olla tämän sivuston etusivulta löytyvä liittymävertailu.

Hyvä huomata: liittymätarjoukset ovat usein aikarajattuja

Liittymätarjouksia vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, miten pitkään saa nauttia tarjoushinnasta. On nimittäin usein niin, että matkapuhelimille tarkoitetut liittymätarjoukset ovat voimassa vain esimerkiksi 12 kuukautta siitä, kun liittymän tilasi. Erityisen kovan liittymäalennuksien hyödyntäjän kannattaakin muistaa vaihtaa liittymää, jos vanhan edullisen matkapuhelinliittymän hinta nousee.

Kiva tietää: liittymätarjoukset voivat olla helppo tapa säästää rahaa

Kun huomaa, että voisi saada liittymätarjouksen, jonka kautta voi saada vaikkapa 8€/kk halvemman liittymän, niin ei se ehkä äkkiseltään tunnu suurelta säästöltä. Jo tuokin pieni kuukausittainen säästö tuo kuitenkin vuodessa yhteensä säästöjä lähes 100 euroa ja vieläpä usein erittäin pienellä vaivalla. Liittymätarjouksien hyödyntäminen voikin siis olla erittäin nopea tapa hankkia säästöjä.

Miksi operaattorit tarjoavat erilaisia hintoja eri paikoissa? pohjimmiltaan tuossa on kaiken järjen mukaan kyse ihan vaan siitä, että operaattorit pyrkivät noin maksimoimaan sisään tulevan rahamäärän – jonkin myyntikanavan kautta tulevat asiakkaat voivat olla valmiita maksamaan keskimäärin korkeampia hintoja kuin toisen, jolloin kaikissa kanavissa ei kannata tarjota yhtä edullista hintaa.

Vieritä ylös