Käyttöehdot

Yleistä: Kännykkäliittymät.fi on puhelinliittymiin keskittyvä nettisivusto. Sivusto pyrkii ensisijaisesti tarjoamaan tietoa, joka voi olla hyödyllistä, kun yrittää löytää itselleen parhaiten sopivan puhelinliittymän.

Sivuston käyttämisen hinta:

Kännykkäliittymät.fi ei veloita sivuston käyttämisestä. Tällä sivustolla vierailevan henkilön ei myöskään tarvitse ostaa yhtäkään sivustolla mahdollisesti mainittua tuotetta.

Sivustolla olevien tietojen oikeellisuus:

Pyrimme resurssiemme puitteissa siihen, että sivuston tiedot ovat oikeita sekä ajan tasalla. On kuitenkin mahdollista, että kaikki sivustolla oleva tieto ei aina ole täysin oikeassa. Olemme tietenkin erittäin pahoillamme tuosta, mutta emme valitettavasti korvaa siitä mahdollisesti seuranneita negatiivisia seurauksia.

”Halvin” ja ”paras” -sanojen ja niiden variaatioiden käyttämisestä:

Tällä sivustolla saatetaan viitata liittymiin tai esimerkiksi liittymätarjouksiin sanoilla paras tai halvin tai niiden variaatioilla. On hyvä huomata, että nämä kuvaukset perustuvat tekstin kirjoittajan tietoihin ja/tai näkemykseen, eivätkä siis välttämättä vastaa objektiivisesti ja kaikki tiedot huomioiden tarkasteltua tilannetta. Kirjoittaja pahoittelee, jos subjektiivinen ja objektiivinen näkemys eivät ole yhteneviä, mutta kirjoittaja/tämä sivusto ei ole vastuussa noiden mahdollisesta eroavaisuudesta seuranneista ei-toivotuista vaikutuksista.

Sivuston yhteistyökumppanit:

Sivusto voi toimia epäsuorassa mainosyhteistyössä esimerkiksi puhelinliittymäoperaattoreiden kanssa. Tarkoitusemme on se, että yhteistyö ei vaikuttaisi esimerkiksi siihen, miten liittymiä arvostellaan. Kännykkäliittymät.fi ei ole minkäänlaisessa vastuussa tällä sivustolla mahdollisesti mainittujen yhteistyökumppanien toiminnasta.

Lisätietoja:

Mikäli haluat lisää infoa sivustosta, niin voi laittaa sähköpostia osoitteeseen yhteys@kännykkäliittymät.fi

Näitä käyttöehtoja on päivitetty 16.1.2021. Niitä saatetaan laajentaa ja muuttaa myöhemminkin.

Vieritä ylös