Halvin puhelinliittymä rajattomalla netillä 2021 – Löydä nopealla netillä varustettu edullinen rajaton liittymä

”Rajaton” tarkoittaa kännykkäliittymien yhteydessä yleensä sitä, että liittymän kuukausimaksulla saa käyttää Suomessa niin paljon nettiä kuin vain haluaa. On siis helppo ymmärtää, että rajaton puhelinliittymä tuo elämään hieman lisää helppoutta ja mukavuutta.

Liittymäfirmat toki ymmärtävät hyvin sen, että ihmiset haluavat rajattomia liittymä, ja siksi niiden tarjonta onkin nykyään varsin runsasta. Rajattomia liittymiä myös löytyy varsin eri hintaisia. Tällä sivulla keskitytään erityisen halpoihin rajattomiin liittymiin.

Halvin rajaton liittymä – Telia Rajaton Lite

Telialta löytyy tätä kirjoittaessa rajaton liittymä, jonka kuukausihinta on alle 8 euroa. Eikä kuulostakin hyvältä? Ainoa ongelma on vaan se, että tuon liittymän netin nopeus on todella vaatimaton verrattuna tavallisiin rajattomiin liittymiin: ilmoitettu nopeus on 0,256 Mbit/s, kun markkinoilla on tarjolla esimerkiksi 100 Mbit/s -netin omaavia rajattomia liittymiä, jotka eivät maksa ihan hirveästi enemmän.

Jonkinlainen erityshassuus tuossa Telian Rajaton Lite -liittymässä on vielä se, että voinee olettaa, että iso osa ihmisistä, jotka haluavat rajattoman liittymän on myös kiinnostuneita netin nopeudesta. Ja ainakin tämän sivun kirjoittajalle tuleekin mieleen, että tuo Rajaton Lite on isolta osin vain sisäänheittotuote, jolla houkutellaan asiakkaita Telialle, ja sitten oletetaan, että monet heistä vaihtavat äkkiä nopeammalla netillä varustettuun liittymään.

Koska Telia Rajaton Lite ei siis sen netin nopeuden johdosta välttämättä ole kovin monelle realistinen vaihtoehto, niin on alle vertailutaulukkoon listattu eri operaattoreilta niiden halvin liittymä, jossa on rajaton ja ainakin melko nopea netti.

Halvat rajattomat liittymät nopealla netillä

Liittymät on yllä pyritty listaamaan ja pisteyttämään siitä näkökulmasta, että samalla huomioidaan hinta ja netin nopeus. On toki hieman makuasioita, että miten noita painottaa.

Hyvä huomata: Operaattorit tekevät usein muutoksia liittymätarjontaansa, ja tämän sivun tiedot vastaavat sivun kirjoittamisen / viimeisimmän päivityskerran tietoja.

Vieritä ylös